Homepage

Brýle eSight

Mi az eSight

Az eSight egy forradalmi áttörés - egy elektronikus szemüveg, amely lehelővé teszi a látásukat vesztett személyek számára, hogy valóban lássanak! 

Az eSight az egyetlen olyan szabadalmazott megoldás, amely lehetővé teszi a látássérültek számára úgy látni újra, hogy gyakran szinte elérik a normális látás szintjét. Az eSight szemüveget mindennapi viselésre tervezték - kézhasználatot nem igényel, hordozható, kényelmes és mobil. Olyan dolgok elvégzését teszi lehetővé, amelyeket már évek vagy évtizedek óta nem csinált. Az eSight szemüveg az FDA és az EUDAMED által regisztrált és a Health Canada szervezet által ellenőrzött.

Az eSight szemüveg az egyetlen ilyen típusú szabadalmazott segédeszköz az egész világon. Ami pedig a legfontosabb, az eSight szemüveg esetében nincs szükség műtétre.

Diagnózisok

Olvassa el, mely diagnózisok esetében használható az eSight szemüveg
Több információ

Mit tud az eSight szemüveg

Az eSight szemüveg lehetővé teszi, hogy ismét lásson, nagyon aktív életet élhessen és önállóan végezhesse a napi rutinszerű tevékenységeket. Az emberek gyakran visszatérnek a munkába és megkeresik a megélhetésükhöz szükséges pénzt. Tekintet nélkül arra, hogy mit csinálnak az emberek az újonnan szerzett látásukkal, minden eSight szemüveget viselő élete drámai módon megváltozik azáltal, hogy lát - vannak, akik életükben először, mások sok év vakság után.

Brýle eSight

A szemüveg használata

Milyen tevékenységeket végezhet az eSight viselője?
Több információ